Projeden Uygulamaya

EKONAX Konferans Koltukları, Sinema ve Tiyatro Koltukları, imalatı ve montajını siz diğer işlerinize bakarken ve çayınızı yudumlarken güvenle ve hızla yapar. Siz sadece işimiz bittiğinde güzelliği izlemeye gelirsiniz. Konferans Koltuğu imalatı ve montajının yanısıra zemin yükseltme, iç mekan dekorasyonu, duvar kaplama, fuaye düzenleme, gişe-büfe, afiş panoları ve okul sıraları çalışmaları bulunmaktadır.

Yaptığımız İşler

- Konferans Koltuğu

- Sinema Koltuğu

- Tiyatro Koltuğu

- Okul Sırası

- Üniversite Amfi

- Yazı Tahtası

- Perde Sistemleri

- Zemin Yükseltme

- Stad ve Tribün Koltukları

 

EKONAX Kalite Demektir.



EKONAX Konferans Koltuğu, Sinema Koltuğu ve diğer  üretmiş olduğumuz ürünler için TSE, Kapasite Raporu ve Kalite Uygunluk Belgelerine sahiptir.

Ürünlerimiz iki yıl firma garantisi altındadır.

En iyi ihtimalle aynısını bulacağınız konferans koltuğuna neden daha fazla ödeyesiniz?

Bizim fiyatlarımız herşey dahil fiyatlardır. Koltuk siparişinizden sonra süpriz ücretle karşılaşmazsınız. Konferans Koltuğu işi, planlama, tasarım, teknoloji ve göz nuru ister. Hepsini birden EKONAX'ta bulabilirsiniz.

Siz Nasıl İsterseniz.

Ürünlerimize isteğinize göre tek veya çift ayak montajı, bardaklık , yazı tahtası monte edebilmekteyiz. Ayrıca ürünlerimiz kurma yaylı ve ağırlık sistemiyle çalışan oturma grubu ve ahşap olabilme özelliğine sahiptir.

Kullandığımız koltuk süngerleri Avrupa Standartlarında POLİÜRETAN maddeden üretmekteyiz. Kumaşlarda isteğinize göre alev almaz kumaş, ses yalıtım ve solmazlığın yanı sıra değişik renk ve çeşit sunabilmekteyiz.

konferans koltuğu, konferans koltugu, sinema koltuğu, okul sıraları, ekonferanskoltugu.com, konferans koltuğu, konferans koltugu, sinema koltuğu, okul sıraları, ekonferanskoltugu.com, konferans koltuğu, konferans koltugu, sinema koltuğu, okul sıraları, ekonferanskoltugu.com