Uygun Fiyatlı Konferans Koltuğu

Yeni Eko Serisi Konferans Koltuğu Ülkemizdeki ekonomik hareketlenmenin ardından kaliteli bir konferans koltuğunu daha uygun fiyatlı nasıl müşterilerimize ulaştırabiliriz diye çalışmalara başladık. Yeni konferans koltuğu modelimiz ile çok yakında satışta olacak.

Konferans koltuğu; Büyük, orta ya da küçük alana sahip kapalı mekanlar için üretilen, konferans koltuğu modelleri mekanizma vasıtası ile kendiliğinden ya da müdahale sonucu açılan veya kapanan koltuklardır.

Konferans koltukları genellikle konuşma salonu, sinema salonu gibi alanlarda kullanılan konferans koltuğu sürekli kullanıma uygun olarak tasarlanmaktadır. 

Salon yüksekliği baz alınarak planlanan yerleşimi yapılan koltuklar, oynama ya da sallamaya karşı zemine vidalanmaktadır. Bu vidalama işlemi sayesinde uzun süreli kullanım sağlanmaya çalışılmaktadır. Devlet malzeme ofisi tarafından da desteklenen konferans koltuğu modellerimiz, seri olarak üretilmektedir.

Üretilecek konferans koltuğu modelinin kalıp özelliklerinin belirlenmesi ile başlayan seri üretim, son koltuğun hazırlanmasının sonrasında kontrollerden geçirilir. Gerçekleştirdiğimiz kontrollerde üretilen konferans koltuklarının dayanıklılığı, konforu ve kullanılan sünger durumu incelenmektedir.

 Konferans salonu yapan firmalararasında zirvede yer almayı başaran bizler, sinema salonu yapımı, konferans salonu yapımı okul konferans salonu yapımı ve salonlarınızın baştan sona yenilenmesini üstleniyoruz.