İnegöl Mobilya Fuarı 2018

İnegöl Modef Expo 2018 Açılıyor Birbirinden yeni mobilya ve dekorasyon ürünlerinin sergileneceği fuar 23 Ekim'de başlayacak. İnegöl TSO Başkanı Yavuz Uğurdağ:"Fuarımız ihracat odaklı bir olacak. Hedefimiz İnegöl ve ülkemizin ihracatına katkı sağlamak"

BURSA (AA) - Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen 40. Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Fuarı MODEF EXPO, 23 Ekim'de ziyaretçilere kapılarını açacak.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve MODEF AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, düzenlediği basın toplantısında, İnegöl ekonomisinin bel kemiği mobilya sektörünün uluslararası arenada görücüye çıktığı en önemli organizasyon MODEF EXPO için geri sayımın başladığını söyledi.

Uğurdağ, 27 bin 100 metrekare alanda 23-28 Ekim'de düzenlenecek fuarda bu yıl 90 ülkeden ziyaretçi ağırlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Yabancı ziyaretçi hedefine ulaşmak için MODEF Dış Ticaret ekibinin Amerika, Afrika, Avrupa ve Uzakdoğu'da bütün yıl çalıştığını anlatan Uğurdağ, "Fuara yurt dışından davet ettiğimiz profesyonel mobilya alıcılarının uçak ve diğer ulaşım giderleri ile konaklamalarını karşılıyoruz. Yoğun ziyaretçi bekliyoruz ve önceki fuarlarda 20 bin dolayında olan ziyaretçi sayısını bu fuarda 25 bine çıkarmayı hedefledik." ifadelerini kullandı.

Uğurdağ, son dönemde mobilya sektöründe bir daralmanın olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Fuarımız, ihracat odaklı olacak. Hedefimiz İnegöl ve ülkemizin ihracatına katkı sağlamak. Fuarımız, firmalarımızın daha çok ürün satmasını ve İnegöl mobilyasını daha iyi tanıtmamızı sağlıyor. İnegöl, mobilya sektöründe ilkleri başarmış bir bölgedir. Bu nedenle mobilya üretim ve satış merkezi olmuştur. Katılımcı firmalarımız, bu yıl çok iddialı ürünler tasarlayıp ürettiler. Hazırladıkları birbirinden özel tasarımlarını fuarda sergileyecekler. Her biri çok özel yeni sezon ürünler, sağlamlıkları ve fiyat avantajlarıyla dikkatleri üzerine çekecek."

İnegöl mobilya fuarı 2018 ne zaman, bursa inegöl mobilya fuarı 2018, inegöl mobilya fuarı 2018 tarihleri, bursa inegöl mobilya fuarı 2018 ne zaman, inegöl mobilya fuarı 2018 tarihi, inegöl mobilya fuarı giriş ücreti, inegöl mobilya fuarı 2017 katılan firmalar, inegöl mobilya fuarı nerede gibi bilgileri konferans koltuğu üreticiniz EKONAX'ta bulabilirsiniz.